top banner

Angajatii Complexului Energetic Oltenia primesc prime de 700 de lei de Paste

Scris de Florentina Cioaca   // 29/03/2013

Angajatii Complexului Energetic Oltenia primesc prime de 700 de lei de Paste

Cei peste 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi tichete cadou în valoare de 700 de lei de Paste, potrivit unui comunicat al companiei.

Totodata, administraţia şi sindicatele au convenit ca în perioada 1-13 mai angajaţii să aibă încă şase zile libere în afara celor stabilite deja în contractul colectiv de muncă.

Această decizie a fost luată de administraţia companiei de comun acord cu sindicatele, pe fondul scăderii drastice a cererii de energie electrică produsă pe bază de cărbune din această perioadă, ca urmare a hidraulicităţii crescute şi producţiei ridicate de energie eoliană”, se arata in comunicat.

Salariaţii care asigură paza şi buna funcţionare a instalaţiilor tehnologice şi livrările de cărbune vor veni la lucru în continuare.

Profit in 2012 si fara datorii la stat

Minerii din cadrul CE Oltenia au mai beneficiat de zile libere la începutul acestui an, tot pe fondul cererii scăzute de cărbune.

Primele sunt acordate în baza prevederilor din contractul colectiv de muncă, dar şi în contextul în care Complexul Energetic Oltenia anunţă că a înregistrat profit în 2012 şi că nu are datorii la bugetul de stat.

Complexul Energetic Oltenia a fost înfiinţat in luna mai 2012 prin fuziunea complexurilor energetice Craiova, Rovinari şi Turceni şi a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia.

Comentarii

Comentarii


Tags:

angajati

ce oltenia

paste

prime


Articole similare